werken & leren

Saturn petcare kent een open en informele werksfeer met alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door vakinhoudelijke ondersteuning en opleidingen. Voorbeelden?

Naast verplichte trainingen voor alle medewerkers zoals bijvoorbeeld HACCP Training Hygiëne en Voedselveiligheid, kent saturn trainingen voor specifieke werkplekken zoals bijvoorbeeld CCP-trainingen (CCP=Critical Control Point).

Ook is het mogelijk om specifieke opleidingen te volgen, zo zijn er nu medewerkers die bezig zijn met de opleiding MBO Procesoperator niveau 3.

Heftruckopleidingen, VCA basis, VCA vol, NEN3140, trainingen Hoogwerker zijn een aantal trainingen die binnen saturn de aandacht hebben.

Daarnaast zijn we op dit moment bezig met cursussen Excel basis/gevorderd, training Nederlands, Passie voor Prestatie.

Binnen saturn wordt er gewerkt volgens de Kepner Tregoe methode. Door de Kepner Tregoe methode zijn teams sneller in staat problemen te analyseren, oorzaken te vinden en met vertrouwen lastige, onderbouwde beslissingen te nemen. Voor deze methode  vinden dan ook diverse trainingen plaats.

Bij saturn petcare zijn wij met regelmaat op zoek naar net afgestuurde HBO of universitair geschoolde medewerkers die een op maat gemaakt traineeship programma binnen saturn petcare kunnen volgen.

Werken als technisch operator

afdelingshoofd over opleidingen