Over saturn petcare

You care, I care, we all Care for Petcare.

Hou je van uitdagend werk? Vind je het belangrijk dat producten met zorg en oog voor kwaliteit worden gemaakt? En ben je ook trots als je door de winkel loopt en “tastbare” producten, die jij hebt helpen maken, in de schappen ziet liggen? Wil jij jouw kennis en kunde optimaal gebruiken?  Wil jij iedere dag weer het beste uit jezelf halen en jezelf verder ontwikkelen? Dat kan bij saturn petcare in Hattem!

Als bedrijf zijn wij “state of the art”. Wij investeren niet alleen in gebouwen en nieuwe machines maar vooral in onze medewerkers. Dit doen wij niet alleen door opleiding en training maar ook door onze medewerkers (door)groei mogelijkheden te bieden.

Daarom werken wij iedere dag weer met meer dan 225 gemotiveerde collega’s met passie aan het produceren van hoogwaardig honden- en kattenvoer. En daar zijn wij trots op.

Saturn petcare bestaat inmiddels al meer dan 30 jaar en heeft laten zien succesvol te zijn. In deze ruim 30 jaar heeft saturn petcare een mooie groei doorgemaakt. Groei voor wat betreft volume maar ook in het aantal productielijnen en in het aantal medewerkers.
De komende jaren hebben wij de ambitie om nog verder te groeien en ons succes uit te bouwen.

Als jou dit aanspreekt en jij wilt helpen om samen met ons het succes van saturn petcare verder uit te bouwen dan komen wij graag met jou in contact!

Bernard over de sfeer binnen saturn petcare